Kabel HDMI na HDMI 1.5m

Tipkovnica Logitech K375S Bežična

K375s izgleda kao bilo koja druga tipkovnica koja se prodaje po istoj cijeni. Međutim, zbog svoje crne mat površine dobro se uklapa u okolinu. Tipke su velike, ali bijeli natpis na njima izgleda malo manji. Međutim, jako dobro reagiraju i na najmanji dodir. Tipkovnica je cjelovita s odjeljkom za brojeve. Ima par preklopivih držača koji omogućuju korisnicima prilagodbu visine tipkovnice kako bi mogli tipkati udobnije.

Komponenta koja se isporučuje s tipkovnicom je stanica za smartphone, tablete i sl. uređaje. Izrađena je od plastike i ima jednostavan i moderan dizajn.

Tipkovnica je bežična i koristi USB dongle za spajanje na stolno računalo, TV ili prijenosno računalo s kompaktnim tipkovnicama. Da biste ga povezali s tabletom ili pametnim telefonom, upotrebljava Bluetooth vezu. Možete ga upotrebljavati s bilo kojim Androidovim pametnim telefonom, tabletom, Apple iPhone i iPadom.

Moguće je prebacivanje između uređaja gotovo odmah i ne trebaju ni aplikaciju na pametnom telefonu ili upravljačkom programu na Windows računalu ili Mac računalu. Takva funkcija značajno olakšava multi-tasking i štedi vrijeme.
Kada se povežete s pametnim telefonom, možete ga upotrijebiti za upis dugih dokumenata, prebacivanje između aplikacija, otvorenih aplikacija, zatvaranje aplikacije, čitanje vijesti i pregledavanje postova društvenih medija. Činjenica da možete postići puno stvari bez da dodirnete zaslon telefona je sasvim osvježavajuća.

Novosti