Kabel HDMI na HDMI 1.5m

Isporuka robe

Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem prijevozničke tvrtke.

Okvirni rok isporuke za robu koju imamo na lageru je 24 h – 48 h, dok za ostalu robu kupac će biti posebno obaviješten o roku isporuke. Rok počinje od trenutka kad Electronik Centar Trgovina d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. Dostava naručene robe naplaćuje se u skladu s cjenikom prijevoznika. Trenutna cijena dostave za narudžbe do 1000.00 kn i težine do 2 kg je 35 kn / 3.98 EUR (28kn + PDV), iznad tog iznosa dostava je besplatna za kupca. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije.


Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te ju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. 
Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. 

Isporučena roba podliježe jamstvenom roku.

Poštovani kupci, ukoliko trebate dodatna pojašnjenja vezana za isporučenu robu slobodno nas kontaktirajte na telefon:

031/212-888 ili putem e-maila: prodaja@electronic-center.hr

Vaš Electronic Center team

 

Novosti