Kabel HDMI na HDMI 1.5m

O nama

Poduzeće Electronic Center osnovano je 1992. godine, te nakon pretvorbe 1995. god. prelazi u d.o.o.

Od samog osnivanja pa do danas, tvrtka nudi širok asortiman roba s područja elektronike i informatike. Konstantnim praćenjem promjena na području oba sektora razvijali smo i proširivali naš prodajni program te smo i danas u vrhu vezano za mogućnosti nabave elektroničkih komponenti, sklopova, aparata, uređaja i izvan ponude na web stranici. Partneri smo s vodećim europskim distributerima elektroničkih komponenti kako za audio-video tehniku, bijelu tehniku, industrijsku elektroniku, hobističku elektroniku. Obzirom na tako širok spektar roba s područja elektronike i informatike potrebnih svakom profi elektroničaru, serviseru, informatičaru ili zaljubljeniku u elektroniku s pravom možemo reći da gotovo sve možete pronaći u našem prodajnom programu koji se djelom nalazi na web stranici.

Visoko kvalificirani prodavači poduzeća u velikoj mjeri mogu Vam pomoći svojim savjetima u odabiru potrebnih proizvoda i usluga.

Naši partneri, profesionalni elektroničari, inženjeri, serviseri uvijek imaju informacije 'iz prve ruke' što nam omogućava visoku razinu stručnosti te svaki posao odrađujemo brzo i kvalitetno.

Na prvom nam je mjestu zadovoljstvo naših kupaca, ističe direktorica Željka Kalazić. 

Obratite nam se s potpunim povjerenjem!

Novosti